28. elokuuta 2011

Katkarapu-kukkapasta

Olin jo pari viikkoa sitten ostanut kaappiin varastoon keltaista kukkamakaronia. Viikonlopun ruokia suunnitellessa huomasin pussin kyljessä ihanan katkarapupastan ohjeen. Sitä mukaillen syntyi sunnuntain lounas.

Katkarapu-kukkapasta:

1 rkl rypsiöljyä
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
500 g tomaattimurskaa
mustapippuria
1 tl kuivattua tilliä
1 tl suolaa
350 g katkarapuja
100 g katkaraputuorejuustoa

n. ½ pss keltaista kukkamakaronia



















Laita vettä kiehumaan kattilaan. Mausta keitin vesi suolalla ja keitä kukkapasta kypsäksi (9 min). Kuumenna pannussa öljyä. Kuori ja kuutioi sipulit. Kuullota sipuleita hetki, lisää pannuun sitten tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää lopuksi katkaravut ja tuorejuusto. Kuumenna hetki ja tarjoa sitten keitetyn kukkapastan kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti