3. maaliskuuta 2013

Sunnuntaihöpinää

Lazy sunday morning... not! Ohjelmassa pakastimen sulatusta, lasagnen valmistusta ja pyykinpesua. Aamu alkoi kuitenkin ihanasti avokado-lohileivillä ja kupillisella maitokahvia :) Huonosti nukutun yön jälkeen tuosta aamupalasta sai hyvää energiaa. Meidän pieni karvapallo oli siis syynä siihen, miksi ei ollut kovin levännyt olo tänä aamuna, sillä Luna keksi jos jonkin näköistä kiusaa koko viime yön. Tää on tätä kissanomistajan arkea, heh :)Sitten aiheesta villasukkaan... Sain nimittäin ihanalta 52 weeks of deliciousness-blogin annemilta pienen haasteen, jonka kysymyksiin lähdin pureutumaan. Tässä siis muutama juttu Skorpionista behind the scenes :)

1. Lapsuuden suosikkiruoka

Kyllä se on ollut se perinteinen karjalanpaisti. Siihen keitettyjä perunoita, makaronia ja ketsuppia kyljeen :) Toinen ruoka, joka on jäänyt mieleen on koulun tonnikalapastavuoka. Sitä olen yrittänyt tehdä omassakin keittiössä monet kerrat, mutta ihan samoja makuja en ole saanut aikaiseksi.

2. Jos saisit syödä vain yhden väristä ruokaa loppuelämäsi, mikä se olisi?

Punaista. Vastaan nyt ihan intuitiolla, kun punainen tulee ensimmäisenä mieleen. Tykkään tomaateista ja punaisista paprikoista, joten niitä ainakin popsisin mielelläni loppuelämäni. Aika moni lihakin sopisi punaiseen kategoriaan, joten varmaan ihan hyvä valinta.

3. Mitä teet jos känkkäränkkäpäivä iskee päälle?

Haen kaupasta pussillisen karkkia ja hautaudun peiton alle sohvalle, enkä nouse ylös ennen kuin olo helpottaa. Katson digiboksilta lempisarjojani.

4. Mieluisin matkamuisto

Paljon on hyviä muistoja, mutta varmaan viimeisin ihana muisto on Tallinan kylpylälomalta. Spa & Conference - hotellin saunaosastola löytyy ihana höyrysauna, jossa olisin voinu maata vaikka kuinka kauan. Siellä huolet ja stressit kaikkosivat :)

5. Kerro kolme asiaa jota arvostat ystävissäsi

Ystävän täytyy olla hyvä kuuntelemaan, sillä olen melkoinen tyttö puhumaan ja setvimään asioita :) Luotettavuus ja avoimuus ovat myös asioita, joita arvostan ystävissäni. Täytyy olla valmis antamaan ja jakamaan asioita, että voi saada jotain myös takaisin.

6. Ammattisi

Valmistuin viime syksynä tradenomiksi ja työskentelen tällä hetkellä henkilöstösihteerinä. Päivät kuluvat siis työsopimusten, palkkojen ja palkkioiden parissa - veroista ja työehtosopimuksen tulkinnasta puhumattakaan.

7. Sanonta, joka kuvaa parhaiten elämääsi juuri nyt

Tulevaisuus tulee.Vain sinä voit päättää mihin se menee.

8. Bonusfakta omasta päästä

Tykkään syödä salaattia lounaaksi ja haen sitä usein työpaikan alakerran K-Supermarketista. Siellä on kätevä salaattibaari, josta voi valita mieleisensä salaatin haluamillaan täytteillä. Tämän hetken suosikkiyhdistelmäni on tonnikala-artisokka-paprika-feta-salaatti. Päälle krutonkeja ja caesar-kastiketta.


2 kommenttia:

  1. Voihan pakastimen sulatus! Osui ja upposi, pitäisi itsekin ryhtyä tuumasta toimeen mutta kun ei huvittaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa, millon meidän pakastin on viimeks sulatettu? Jäämäärästä päätellen ei ihan äsken :D

      Poista