30. maaliskuuta 2013

Coleslaw eli kaalisalaatti

Coleslaw on tuttu lisäke hampurilaisannoksista. Majoneesinen kaalisalaatti sopii hyvin yhteen grillatun lihan ja tuhtien amerikkalaisten ruokien kanssa. Meillä coleslawta syötiin pulled pork hampurilaisten välissä. Tämän reseptin nappasin Urban flavours-blogista, jossa selvästi osataan herkutella vaikka minkälaisilla eväillä :)

Coleslaw:

n. 1 kg valkokaalia
2 porkkanaa
2 valkosipulinkynttä
2 dl majoneesia
1 rkl hunajaa
suolaa
mustapippuria
2 rkl valkoviinietikkaa

Kuori porkkanat ja pese kaali. Raasta valkokaali ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Purista raasteen joukkoon valkosipulit. Sekoita mukaan majoneesi, hunaja, suola, mustapippuri ja valkoviinietikka. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti.   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti