Texmex-salaatti:
jäävuorisalaattia
punaista suippopaprikaa
punasipulia
nachoja
400 g naudan paistijauhelihaa
1 pss tacomaustetta
juustokastiketta
salsaa
creme fraichea
peperoni-paprikaa
Pilko salaatti, kuutioi paprika ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Paista jauheliha pannussa ja mausta liha tacomausteella. Valmista juustokastike. Kokoa lautasille salaattiannokset; alimmaiseksi salaattia, paprikaa ja reunoille nachoja, niiden päälle jauhelihaa, salsaa ja juustokastiketta sekä creme fraichea ja punasipulikuutioita. Koristele peperoni-paprikalla.
Juustokastike:
1 dl kevytmaitoa
120 g cheddar-sulatejuustoa
ripaus paprikajauhetta
1 tl maizenaa
Mittaa kattilaan maito ja kuumenna sitä miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon cheddar-sulatejuustoa pieninä paloina. Sekoittele ja anna juuston sulaa maidon sekaan. Mausta paprikajauheella. Sekoita maizena tilkkaan kylmää vettä. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja lisää joukkoon maizena. Anna kuplahtaa muutaman kerran ja nosta kattila pois liedeltä.
Tex mex-salaatti on niin hyvää! voi vitsi, ehkä sen saisi vielä ujutettua viikonlopun ruokalistalle ;)
VastaaPoistaNiin on! Tein ensin maltillisesti meille lautaselliset salaattia, mutta kun ne oli tyhjennetty, oli pakko ottaa lisää :) On se sellaista herkkua!
Poista