19. elokuuta 2013

Illallinen Gotossa

Tein viikonloppuna reissun siskon luokse Raumalle ja lauantaina meillä oli ohjelmassa kauan odotettu illallinen kesällä avatussa ravintola Gotossa. Top Chef voittaja Teemu Laurell jääkiekkoystävineen on perustanut Raumalle ravintolan, josta koko kaupunki tuntuu olevan aivan myyty.

Siskoni oli käynyt jo kertaalleen testaamassa ravintolan tarjontaa ja meidän odotukset olivat todella korkealla. Ruoan suhteen odotukset täyttyivät, mutta palvelussa olisi ollut vielä vähän parantamisen varaa. Ilta oli kuitenkin erittäin onnistunut, nautimme ruoasta ja ravintolan tunnelmasta. Tässä muutamia kuvia ravintolasta ja syömistämme annoksista, jotka saivat kyllä täydet pisteet esillepanosta. Lautasille mahtui mielenkiintoisia makuyhdistelmiä ja pääsimme maistamaan myös uusia ruokia, jotka kumosivat ainakin omalta kohdalta ennakkoluuloja tiettyjä raaka-aineita kohtaan.

Syökää tässä silmillänne, mutta menkää myös paikan päälle maistamaan ja ihastumaan :)
Kantarelli & Kananmuna
Lohi & Avokado

Possu & Kurpitsa
Siika & Kukkakaali

Kirsikka & Suklaa
Brulee & Appelsiini
Baarin puolelta


Kuninkaankatu 17, Rauma


Onko muilla kokemuksia Gotosta? Mitä piditte?

10 kommenttia:

 1. Tuonne täytyy ehdottomasti päästä käymään!! :) Ja kiva kun jaoit omat kokemuksesi paikasta!!!

  VastaaPoista
 2. Juu, näyttää kyllä erittäin herkulliselta :)

  VastaaPoista
 3. Gotoon on itselläkin tarkoitus päästä poikkeamaan lähiaikoina! Tykkään kauheasti paikan nimestä, niin raumalainen, mutta silti varmasti kaikki ymmärtävät. :)

  VastaaPoista
 4. Oltiin kesällä likkaporukalla ja tykättiin kovasti. Ihan erinomainen hinta-laatusuhde! Ja menu kokonaisuudessaan herkullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin jo aiemmin tuon sinun postauksen. Tuo heinäkuun menu kuullosti myös todella herkulliselta :) Harmi, ettei pääse kaikkia maistelemaan.

   Poista
 5. Ou, vau. Tosiaankin söin silmilläni :) Tuo kantarelli & kananmuna kaikessa yksinkertaisuudessaan viehättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä eniten juuri alkuruoasta. Ihan täydellinen suorastaan tuo Kantarelli & kananmuna :)

   Poista