Kana-mozzarellaleivät:
1 esipaistettu ciabatta-leipä
150 g paistettuja broilerin sisäfileitä
½ kesäkurpitsa
4 rkl vihreää pestoa
125 g mozzarellajuustoa
2 tomaattia
loraus oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
Paista ciabatta-leipää uunissa 200C asteessa n. 10 minuuttia. Anna leivän jäähtyä hieman ja leikkaa se sitten halki ja neljään osaan. Leikkaa kesäkurpitsasta juustohöylällä ohuita siivuja ja paahda niitä pannulla hetki. Lämmitä broilerin sisäfileet ja leikkaa ne muutamaan osaan. Siivuta mozzarella ja tomaatit. Levitä leivälle pestoa. Kasaa leipä laittamalla seuraavaksi siihen paahdetut kesäkurpitsasiivut, tomaatit ja mozzarella sekä broileripalat. Lorauta päälle oliiviöljyä ja viimeistele mustapippurilla. Nosta leivän kansi päälle ja nauti hyvistä mauista.
Skorpionin keittiössä blogipostaukset ja vähän extraa löydät Facebookista. Tule ja tykkää :)
Oikea herkkuleipä!:) Olen oman Ruoka-liitteeni lukenut näköjään huonosti, kun en tuollaista huomannut. Täytyy kaivaa lehti esiin.;)
VastaaPoistaItse pidän lehteä keittiön pöydällä useiden päivien ajan, ensin selaan nopeasti läpi ja myöhemmin lueskelen reseptejä :) Kyllä sieltä aina saa jotain hyviä ideoita!
Poista