Marianne-mutakakku:
3 kanamunaa
150 g sokeria
200 g tummaa suklaata
250 g voita
½ dl maissijauhoja
½ dl perunajauhoja
150 g Marinne Crush-rouhetta
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa ja anna jäähtyä. Sekoita keskenään suklaa-voiseos sekä kananmuna-sokerivaahto. Sekoita jauhot keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan varovasti sekoittaen. Voitele pyöreän irtopohjavuoan reunat ja laita pohjalle leivinpaperi. Paista taikinaa 170 C asteessa 20 minuuttia. Ota kakku pois vuoasta ja koristele Marianne-rouheella. Jäähdytä ja tarjoa huoneenlämpöisenä.
Vadelmakastike:
200 g vadelmia
½ - 1 dl vettä
2 rkl sokeria
Sekoita kaikki aineet kattilassa ja anna kiehua pari minuuttia. Vedä blenderillä sileäksi ja tarjoa mutakakun kanssa.
Marianne crush on kyllä niin hyvää ja monikäyttöistä :) herkullinen kakkuresepti!
VastaaPoistaKiitos :) Marianne crush toimii leivonnassa ja koristelussa, tuo kivaa lisämakua!
PoistaNäyttää todella hyvältä sekä kakku että vaihekuvat.:)
VastaaPoistaKiitos :) Tuo 24h Tuokio-sarja on niin ihanan raikas, että sillä on ilo tarjota leivoksia ja kuvata niitä. Noista vaihekuvista yksi makeimmista on tuo, jossa on sulaa suklaata ja voita kattilassa - mikä kiilto! Harmi, että kakku on jo syöty! Oli hyvää :)
PoistaHirveä suklaakakun himo valtasi mielen :)
VastaaPoistaSyntiähän tämä koko kakku on :) Voita ja suklaata! Pari palaa söin itse ja muut tuputin vieraille. Hyvin maistui :)
Poista