Koskenlaskijalla maustetut jauhelihakrepit:
5 dl maitoa
2½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
2 kananmunaa
rasvaa paistamiseen
Mittaa kulhoon maito ja sekoita joukkoon jauhot ja suola. Riko viimeiseksi kananmunat, näin estät taikinan paakkuuntumisen. Sekoita ja anna turvota noin 30 minuuttia ennen paistamista. Paista taikinasta isoja lettuja.
Täyte:
1 punasipuli
2 tomaattia
400 g jauhelihaa
mustapippuria
oreganoa
paprikamaustetta
½ pkt (125 g) Koskenlaskija-sulatejuustoa
Kuutioi sipuli ja tomaatit. Ruskista jauhelihaa pannussa, lisää sipulit ja paista hetki. Mausta mustapippurilla, oreganolla ja paprikajauheella. Pilko sulatejuustokuutioiksi. Lisää jauhelihan joukkoon tomaatit ja sulatejuusto. Siirrä täyte toiselle levylle hautumaan siksi aikaa, kun paistat letut.
Levitä paistetulle letulle täytettä ja kääri kreppirullalle. Nauti raikkaan salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti