Feta-tomaattipiirakka:
Pohja:
125 g margariinia
2½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ dl vettä
Nypi rasva ja jauhot. Lisää joukkoon suola ja vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina piirakkavuokaan.
Täyte:
100 g fetaa
200 g miniluumutomaatteja
2 kananmunaa
1 dl maitoa
1½ rkl oreganoa
1 valkosipulinkynsi puristettuna
Kuutio 50 g fetasta ja levitä kuutiot taikinapohjan päälle. Murusta loppu 50 g fetaa pieneksi muruksi kulhoon. Lisää joukkoon kananmunat, maito, oregano ja puristettu valkosipulinkynsi ja sekoita. Kuutioi tomaatit ja levitä pohjan päälle. Lisää lopuksi munamaito ja paista uunin keskiosassa 200C asteessa 35-40 minuuttia.
Oi nam, tätä täytyy kyllä joskus kokeilla! : P
VastaaPoistaJuu, kyllä voin todella suositella :) On maukasta!
Poista