Intialainen kukkakaaliporkkanagratiini:
400 g kukkakaalia
2 porkkanaa
2 dl kookosmaitoa
½ tl currya
1 tl sambal oelek-chilitahnaa
1 tl maissitärkkelystä
50 g juustoraastetta
Pese kukkakaali ja paloittele se kukinnoiksi .Kuori porkkanat ja leikkaa niistä ohuita suikaleita pitkittäin. Keitä kasviksia suolavedessä 5 minuuttia. Voitele uuni vuoka ja kaada valutetut kasvikset siihen. Mittaa kattilaan kookosmaito ja mausteet. Kuumenna sekoittaen. Sekoita maissitärkkelys pieneen määrään kylmää vettä ja sekoita kookosmaidon sekaan. Lisää lopuksi puolet juustoraasteesta ja kaada saostunut seos kasvisten päälle. Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kuorruta uunissa 225C asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti