Juustoinen uuniseiti:
400 g alaskanseitiä
suolaa
viispippuria
sitruunamehua
2 tomaattia
2 dl ruokakermaa
1 dl emmental-raastetta
ruohosipulia
Nosta hieman sulaneet seitifileet uunivuokaan. Ripottele pintaan suolaa ja viispippuria rouheena myllystä. Pirskota päälle sitruunamehua. Leikkaa tomaatit reilun kokoisiksi kuutioiksi ja lisää vuokaan. Kaada kalojen päälle ruokakerma ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista uunissa 225C asteessa 30-40 minuuttia. Koristele tuoreella ruohosipulilla. Tarjoile perunoiden ja tuoreen salaatin kera.
Annos houkutteli paikalle myös kisumme... :) Ihan niin kuin se nyt ei muuten olisi joka paikassa!
Voi että ihana kissa! :)
VastaaPoistaKiitos! Meidän Luna 9kk on aika tapaus! :) Se on aina siellä mukana, missä mekin :)
PoistaPakko kommentoida samaa kuin Piparipulla, on tosi ihana kissa! :D Tykkääkös se seitistä? ;D
VastaaPoistaKiitos kiitos :) On se tosi ihana kaikkien valkoisine tassuineen! Utelias kuin mikä ja siksi myös päätyi kuvaan, kun tuli haistelemaan ruokalautasta.
PoistaAnnoin sen nuolla lautasen missä raa'at seitifileet oli ollu. Niistä oli sulanu siihen vähän nestettä, niin sitä sen lipitti ihan innoissaan :D
todella helppo ja hyvä resepti! Nam :)
VastaaPoistaKiitos kommentistasi! Juustoinen uuniseiti on kyllä helppoa ja maistuvaa arkiruokaa :)
Poista