Broilerilasagne:
12 lasagnelevyä
Tomaattikastike:
1 rkl rypsiöljyä
600 g kanasuikaleita
3 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattipyreetä
1 prk tomaattimurskaa
1 kanaliemikuutio
ripaus chilijauhetta
Juustokastike:
1 prk Valio Viola Mustaleima-juustokeittoa
ripaus muskottipähkinää
½ dl emmental-juustoraastetta
Ruskista kanat paistinpannussa öljyssä. Purista joukkoon valkosipulin kynnet ja kuullota hetki. Lisää tomaattipyree sekä -murska. Mausta kanaliemikuutiolla ja chilijauheella. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Mausta Viola Mustaleima-juustokeitto muskottipähkinällä. Voitele uunivuoka ja laita pohjalle juustokeittoa, sitten kerros lasagnelevyjä, tomaattikastiketta ja taas juustokeittoa. Jatka kunnes kastikkeet ja lasagnelevyt on kaikki käytetty. Laita vielä viimeisten lasagnelevyjen päälle juustokastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 175C asteessa 45 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä hetki ennen ruokailua.
Kannattiko kokeilu, toimiko juustokeitto?
VastaaPoistaToimi, ei mitään vikaa! :)
Poista