Itse olen tavallinen nuori nainen, joka on kiinnostunut ruuanlaitosta ja leipomisesta sekä perinteistä että uusista trendeistä. Oikeasti minun näköistä syötävää on juuri se karjalanpaisti tai kestosuosikkini mokkapalat. Tuntuu vaan, että nykyisin monet yrittävät olla jotain, mitä eivät olekaan. Villitykset cakepopseista whoopie-leivoksiin täyttävät trenditietoiset blogit. Itsekin kokeilen usein uusia leivonnaisia tai koitan kehitellä eri variaatioita ihan arkiruoista. Olen kuitenkin huomannut viime aikoina ikävöiväni peruskorvapuustia... mihin se on unohtunut kaiken tämän trenditietoisen bloggaamisen keskellä? Satunnaisten cupcakes-kokeilujen lomassa haluan pitäytyä tässä omassa kotileipuri-jutussani ja koittaa jättää kikkailut muille. Minulle ruoanlaitto ja leivonta on mielekästä puuhaa arjen aherruksen keskellä, tärkeintä on maku, kiva tekeminen ja syöminen hyvässä seurassa :)
Tilityksen jälkeen mennään kuitenkin vähän kevyempään aiheeseen, nimittäin menneeseen Tallinnan lomaani. Oltiin mieheni kanssa rentoutumassa pari päivää kylpylälomalla ja nautimme tietysti myös hyvästä ruoasta. Kävimme tuttavani suosituksesta aivan ihanassa italialaisessa ravintolassa vanhassa kaupungissa. Voin lämpimästä suositella Controventoa Tallinnan matkailijalle, sillä se oli todella tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola. Palvelu oli moitteetonta, ruoka hyvää ja annokset olivat isot ja hinnat pienet :) Me söimme siellä täyteläiset Spaghetti alla carbonarat (10,7€) ja joimme italialaista Montepulciano d`Abruzzo-punaviiniä (3,9€ 22cl). Nam! Vieläkin herahtaa vesi kielelle :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti