1. joulukuuta 2012

Saa kai sitä toivoa...

Pöyrähdin työpäivän jälkeen Kodinykkösessä ihailemassa jouluisia esillepanoja. Päädyin tietenkin astia- ja talouspuolelle ihastelemaan keittiötarvikkeita ja pitkän tovin vietin katsellessa Arabian 24h-astiasarjaa. Vuosien aikana kaappeihini on kertynyt ihan riittämiin valkoisia 24h lautasia, kuppeja ja kulhoja. Nyt kuitenkin tuntuu, että kaipaisin jotain lisäväriä kattauksiin. 24h-sarjan sinisessä Tuokio-kuviossa on jotain jännittävää, mikä miellyttää silmääni. Tuokio-kuvioisten 24h-astioiden hankkiminen kyllä houkuttaisi :)

Kahvikuppien virkaa meillä on toimittaneet mukit, mutta aletaan olla molemmat vähän kyllästyneitä niihin. Toivelistalla olisi siis Tuokio kahvi-/teekuppeja (0,26 l) ja niiden alle vateja (17 cm). Näiden lisäksi bonuksena kaupan päälle haluasin hankkia vielä kaatimen (0,5 l).
Astiahyllyltä jatkoin matkaani herkkuhyllyjen ohi. Esillä oli ihania mausteita, sinappeja, öljyjä, kahveja... vaikka mitä! Sieltä voisi käydä keräämässä vaikka joululahjaksi herkkukorin :)Ihastelin myös jouluisia purkkeja ja purnukoita, joihin voisi säilöä piparkakkua ja pikkuleipiä. Pysähdyin katselemaan hassuja pupu-myllyjä. Hauskannäköisiä ne ovat, mutta eivät ehkä sovi meidän keittiöön. Enemmän tykkään perinteisistä puisista, pippuri- ja suolamyllyistä. Vaalea, puinen pippurimylly meiltä löytyykin jo. Jos keittiössä olisi vähän enemmän laskutilaa, olisi kiva pitää esillä kaikennäköisiä koreja ja puisia leikkuulautoja ynnä muita.
Mitä keittiövälineitä tai astioita teidän toivelistalla on? :)

5 kommenttia:

 1. Vaikka mitä! oma lista on loputon, en edes tiedä mikä olisi ns. akuutein hankinta :D

  Mutta kastikekannu olisi ihana, haluan opetella kastikkeiden tekoa joten sitten pitää olla tarjoiluastiakin. Kaikenlaiset muutkin, erilaiset tarjoiluvadit ja muut olisivat tarpeellisia.

  Lisää servettirenkaita ja kankaisia lautasliinoja kaipaisin sekä pari kattilaa lisää ja ehkä yhden pienehkön paistinpannun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluisin servettirenkaita :) Sulla olikin niitä vaikka mitä ihania!

   Poista
 2. Harmittelen, kun 24h-sarjasta ei enää saa mistään semmoisia pieniä valkoisia jälkiruokakulhoja. Eikä ole kirppikselläkään tärpännyt. Pari omistan, mutta niitä voisi olla enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä! Mulla on niitä kans kaksi, mutta ois kyllä kätevää, jos niitä olis enemmänkin. Arabian sivuillakin se kulho näkyy yhdessä kuvassa, mutta ei niitä ilmeisesti enää valmisteta.

   Poista
  2. Eikä näytä olevan myynnissä missään nettikaupassa (Huuto.net, Tori.fi tai Keltainen pörssi). Paljon on kyllä käytettynä tarjolla noita sinisiä ja virheitä 24h-asioita.

   Poista