Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä! Ihana herkkuleipä aamupalaksi syntyy yksinkertaisista raaka-aineista ja lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. Avokadon pehmeä rasva, lohen suolaisuus ja voimakas mustapippuri sopivat täydellisesti yhteen. Näitä vaan ruisleivän päälle ja täydellinen aamupalaleipä on valmis :) Pidän kylmäsavulohipalan pakastimessa, koska jäisestä kalasta on helppo vuolla ihanan ohuita siivuja. Supernam! Kokeilkaa :)
Nam, tätä voisinkin tehdä aamupalaleiväksi ensi viikonloppuna..tai ehkä jo viikolla lounaaksi ;)
VastaaPoistaEhdottomasti kannattaa! Ihana superherkku :)
PoistaHei tää on munkin suosikki! Avokadoa ja ruisleipäää, naaaaaaaam! En oikeestaan koskaan edes käytä leivän päällä voita.
VastaaPoistaJoo, on kyllä tosi hyvää :)
Poista