12. tammikuuta 2013

Avokadoleivät

Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä! Ihana herkkuleipä aamupalaksi syntyy yksinkertaisista raaka-aineista ja lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. Avokadon pehmeä rasva, lohen suolaisuus ja voimakas mustapippuri sopivat täydellisesti yhteen. Näitä vaan ruisleivän päälle ja täydellinen aamupalaleipä on valmis :) Pidän kylmäsavulohipalan pakastimessa, koska jäisestä kalasta on helppo vuolla ihanan ohuita siivuja. Supernam! Kokeilkaa :)



4 kommenttia:

  1. Nam, tätä voisinkin tehdä aamupalaleiväksi ensi viikonloppuna..tai ehkä jo viikolla lounaaksi ;)

    VastaaPoista
  2. Hei tää on munkin suosikki! Avokadoa ja ruisleipäää, naaaaaaaam! En oikeestaan koskaan edes käytä leivän päällä voita.

    VastaaPoista