Italianpata:
400 g naudan jauhelihaa
1-2 sipuli
2 valkosipulinkynttä
500 g tomaattimurskaa
3 rkl tomaattipyreetä
½ tl paprikajauhetta
1 rkl oreganoa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
3 dl vettä
1 lihaliemikuutio
2 dl rakettispagettia
1 pss (200 g) herne-maissi-paprikaa
Kuori ja pilko sipulit. Ruskista jauheliha isossa paistokasarissa ja lisää joukkoon sipulit. Kuullota hetki. Lisää pannuun tomaattimurska sekä -pyree. Mausta paprikajauheella, oreganolla ja mustapippurilla. Lisää pannuun vesi, lihaliemikuutio, spagetit sekä herne-maissi-paprikat. Anna kypsyä 6-7 minuuttia, kunnes spagetit ovat kypsiä. Tarjoa raikkaan vihersalaatin ja raejuuston kera.
Meilläkin panostetaan taas arkiruokailuun, se maistuu taas hyvältä herkuttelujen jälkeen :)
VastaaPoistaUpea lautanen! Olen tuota sarjaa kovasti kaupassa aina ihaillut.
annemi/52weeksofdeliciousness
Kiitos :) Sininen Tuokio-kuvio on aivan ihana! Sain joululahjaksi toivomani kahviastiaston Tuokio-kuppeja. Välillä syön ruokaa pienemmältä lautaselta, niin ei tule mussutettua liikaa :)
Poista