12. maaliskuuta 2011

Herkullisia reseptejä

Kuten jo tuolla aiemmassa postauksessa kerroinkin ostin hiihtolomalla Love Food-sarjan Leivonta-kirjan. Siitä testasin jo porkkanakakun ohjeen. Kirjassa on niin suolaisia kuin makeitakin reseptejä. Seuraavaksi testailen varmaankin suolaista, esimerkiksi tomaatti-basilika-pekonifocaccia vaikuttaa todella herkulliselta :) Täytyy kuitenkin tutustua ohjeisiin kunnolla, sillä kirja on brittien tekoa ja siinä mm. paistolämpötilat ja -ajat vaativat vähän säätöä. Ainakin näin oli porkkanakakun kohdalla...

Toinen uusi reseptikirja hyllyssäni on Joanna Farrow'n Suklaaherkut. Voitin sen Vaaleanpunaisen nonparellin blogiarvonnasta, kiitokset vaan sinne :) Kirjan lisäksi arvontavoitto toi tullessan kakkupohjavuoan, pastaväriä, servettejä, nonparelleja, valkosuklaata ja sokerimassaa. Niitäkin ehdin testata varmaan vielä joku päivä!

Mutta siis Suklaaherkut kirjasta.. Kuten arvata saattaa, se on täynnä uskomattoman herkullisia reseptejä. Kirja on käytännöllinen ja sisältää hyviä selkeitä ohjeita. Ainakin osa vaikuttaa vähän haastavammilta tai minä en ole niitä ennen tehnyt, joten nyt olisi taas mahdollisuus astua ulos omalta mukavuusalueelta ja kokeilla jotain uutta. Kirjan valkosuklaakeksiresepti, marjatäytteinen valkosuklaakakku sekä mehevä suklaakakku menevät varmasti mun testilistan kärkeen. Heti kun seuraavan kerran tarvitaan johonkin tilaisuuteen kakkua niin teen jomman kumman noista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti