24. maaliskuuta 2011

Persikkarahka

Eilen illalla tein tällaista rahkaa meille iltapalaksi :) Ostin Alepasta persikoita ja oisin halunnut ostaa niitä mehussa, mutta kaikki persikat oli sokeriliemessä. No ei auttanut muu kuin ottaa niitä. Sitten sain jostain älyväläyksen, että voisin käyttää sitä sokerilientä hyväksi, kun makeutan rahkan. Se ei kuitenkaan ihan toiminut, koska rahkasta ei tullut tarpeeksi makeaa, joten lisäsin vielä ihan tavallista kidesokeria.

Persikkarahka:

2 dl vispikermaa
1 prk maitorahkaa
3 rkl sokeria
3 rkl persikoiden sokerilientä
1 tlk persikoita

Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja persikoiden sokeriliemellä. Lisää rahka ja sekoita hyvin. Kuutioi persikat ja lisää ne joukkoon. Annostele ja koristele persikkasiivuilla ja nonparelleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti