14. maaliskuuta 2011

Punainen katkarapucurry

Punainen katkarapucurry:

½ rkl öljyä
1 punainen paprika
1 pieni sipuli
2 ½ rkl punaista thai currytahnaa
1 prk kookosmaitoa
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl kalakastiketta
180 g katkarapuja

Kuori ja pilko sipuli kuutioiksi. Suikaloi paprika. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota sipulia, paprikoita ja currytahnaa muutaman minuutin ajan. Lisää kookosmaito ja anna hautua hiljalleen 10 minuuttia. Suurusta vehnäjauhoilla. Mausta lopuksi kalakastikkeella. Lisää joukkoon katkaravut ja kuumenna vielä hetki. Tarjoa basmatiriisin kera.

2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy kokeilla. Näyttää herkulliselta :)

    VastaaPoista
  2. Tästä tuli kyllä todella hyvänmakuista! :) Kaikki maut kohdillaan :)

    VastaaPoista